“Van egy álmom. Azt álmodom, hogy az egész világ békés lesz. Azt álmodom, hogy abbamarad minden gyilkolás. Azt álmodom, hogy minden gyermek békében és harmóniában jár majd. Azt álmodom, hogy minden nemzet kezet fog egymással, védelmezik egymást, és segítik egymást. Azt álmodom, hogy gyönyörű bolygónk nem fog megsemmisülni. Több milliárdnyi, trilliónyi évre volt szükség eme bolygó létrejöttéhez, és oly gyönyörű, oly csodálatos. Azt álmodom, hogy megmarad, de békében, szépségben és szeretetben.”
~ Ching Hai Legfelsőbb Mester (vegán)
Világhírű emberbarát, művész és spirituális Mester

A Supreme Master Television egy non-profit online TV csatorna, ami az egész világon, a nap 24 órájában, a hét minden napján sugároz itt: www.SupremeMasterTV.com. Csatornánk harmonikus hídként szolgál világunk káprázatos kultúráinak megértéséért és megbecsüléséért, folyamatosan növekvő és hűséges nemzetközi közönségnek sugározva. Építő jellegű híreket és tartalmas műsorokat sugárzunk, ami elősegíti a békét és támogatja az egészséges, zöld életmódot. Megtiszteltetés számunkra, hogy támogathatjuk és óvhatjuk a szeretet és a béke közös eszményét, amire bolygónk polgárai törekednek. Örömmel várjuk, hogy közösen köszönthessük a nemesség és harmónia új korszakát.

A Supreme Master Television jelenleg több, mint huszonöt nyelvet támogat a képernyőn lévő feliratokkal - ez példa nélküli teljesítmény a televíziózás történetében. Az elérhető nyelvek: arab, Au Lac-i (vagy más néven vietnámi), bolgár, kínai, horvát, cseh, angol, francia, német, hindi, magyar, indonéz, olasz, japán, koreai, maláj, mongol, nepáli, perzsa, lengyel, portugál, pandzsábi, román, orosz, spanyol, telugu, thai, és továbbiak várhatók!

Fotóarchívum: Párizs, Franciaország (2007. október 25.)

E kivételes televíziós csatorna mögött az ihlet forrása Ching Hai Legfelsőbb Mester, a világhírű spirituális Mester, emberbarát, sikerkönyvek írója, költő és művész, aki önzetlen odaadással segít megteremteni egy ragyogóbb jövőt a Föld minden polgárának, országának és lakótársának.

Ching Hai Legfelsőbb Mester idejét, anyagi javait és energiáját feltétel nélkül fordítja arra, hogy emlékeztessen minket belső jóságunkra, és bátorítson Isten összes teremtményének tiszteletére. A bolygó és saját jövőnk védelme miatt hangoztatja a globális felmelegedés sürgető voltát, és hirdeti a mindent magában foglaló megoldás, a vegán életmód üzenetét.

Önzetlen hozzájárulásainak elismeréseként Ching Hai Legfelsőbb Mestert kormányzati képviselők és szervezetek világszerte számos alkalommal tüntették ki nagy presztízsű díjakkal. Ezek közé tartozik a Gusi Béke Díj (2006), a Világ Spirituális Vezetője Díj (1994), és a Világpolgár Humanitárius Díj (1994).

“Supreme Master Television – tetszik a hangzása!”
~ James Cameron
A “Titanic” és az “Avatar” című filmek Oscar-díjas rendezője (vegán)

“Imádom a szeretetteljes programjukat!”
~ Clifton Roberts
USA elnökjelölt (vegán)
Ihletünk forrása:
Ching Hai Legfelsőbb Mester
Supreme Master Television, elképesztő munkát végeztek! Szíveket és elméket tereltek új útra szerte a világon, állatokat mentetek, tanítjátok az embereket. A Supreme Master Television király! Szeretlek titeket!
~ Jane Velez Mitchell Emmy-díjas amerikai televíziós újságíró (CNN) és író; vegán

FIGYELEMREMÉLTÓ HÍREK

A Figyelemreméltó hírek építő jellegű híreket és felemelő jótetteket mutat be, és a világ minden részén a fontos kérdésekre irányítja a figyelmet. A műsorokat Egyesületünknek az élet minden területéről származó tagjai vezetik, akik mind vegánok, és a bolygó különböző kultúráit képviselik. A Figyelemreméltó hírek nagy terjedelemben foglalkozik korunk jelentős kérdéseivel, és központi szerepet tölt be a Supreme Master Television célkitűzésében: pozitív programokkal egy békés világért.
Fotóarchívum: Fülöp-szigetek (2006. november 22.)
Tibeti földrengés segély (2008. november)
Oscar díjátadás, 2010
Jerzy Buzek elnök, Európai Unió Parlament (2009-2012)
Penelope Cruz színésznő
A kedves tisztelt Kim Dzsongun elvtárs A Koreai Népi Demokratikus Köztársaság legfelsőbb vezetője A Koreai Néphadsereg legfelsőbb parancsnoka A Koreai Munkáspárt elnöke Világ Ragyogó Vezetője a Békéért Díj kitüntetettje
Őexcellenciája Mun Dzsein A Koreai Köztársaság elnöke
Sir Richard Branson

UTAZÁS
ESZTÉTIKUS BIRODALMAKON ÁT

Élvezd a díjnyertes sorozatot, ami kivételes művészi alkotásokon és életteli kultúrákon keresztül mutatja be bolygónk szépségét és rendkívüli lakosait.

ARANYKORI TECHNOLÓGIA

Ismerkedj meg tudósokkal, mérnökökkel és feltalálókkal, akik civilizációnk fejlődését szolgálják fenntartható, életigenlő felfedezéseikkel és találmányaikkal.

FELEMELŐ IRODALOM

Merülj el az irodalom világának csodáiban nemzetközi szerzők lelkesítő könyvei és történetei által, melyek minden korosztályhoz szólnak.
“Egyedüli célunk az életben az isteniség kifejezése és aztán annak felismerése mindenütt, hogy mindent visszajuttassunk az önfelismeréshez.”

~ Neale Donald Walsch
A “Beszélgetések Istennel” bestseller könyvsorozat írója

A SIKER PÉLDAKÉPEI

Kövesd olyan kivételes egyének nyomdokait, akik rendkívüli tehetségükkel hozzájárulva a remény, kreativitás és humanitáriusság örökségét hagyták világunkra

FILMAJÁNLÓ

Vess egy pillantást a nemzetközi filmekbe, modern korunktól kezdve a kortalan klasszikusokig, tartalmas témákkal és felemelő üzenetekkel.
Az ötlet, hogy zenét használjunk a béke hangjaként, természetesen sokkal jobb, mint zenét használni a háborúhoz. A zenét történelmi szempontból mindkettőre lehet használni, mert hatással van az érzelmeinkre. A zenét mindig is arra használták, hogy megnyugtasson, hogy önmagunk spirituálisabb oldalát kereshessük.
~ Bill Conti
Oscar- és Emmy-díjas amerikai zeneszerző (Rocky, James Bond: Szigorúan bizalmas) Az Oscar-díjátadás 19-szeres zenei rendezője

FÖLD BOLYGÓ: SZERETETT OTTHONUNK

Ismerd meg a sokféle módot gyönyörű bolygó otthonunk értékes erőforrásainak megóvására és gondozására. Mindegyikünk hozzájárulhat környezetünk és a Föld védelméhez.

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

Szerezz friss információt a jóllét, fitnesz és táplálkozás holisztikus és tudományos megközelítéseiről.

A TERMÉSZET SZÉPSÉGE

Fedezd fel bolygónk legbámulatosabb természeti csodáit. Csatlakozz hozzánk utunkon, hogy gazdag örökségünk előtt tisztelegjünk.

EGY SZENT ÉLETE

Tanulj a Megvilágosodott Mesterek és spirituális tanítók rendkívüli életéből, univerzális tanításaikból, és a lelkek és az emberiség egészének felemelése iránti önzetlen odaadásukból.

JÓ EMBEREK, JÓ TETTEK

Ünnepelj nevezetes szervezeteket és egyéneket, akik a társadalom jobbítására fordítják erőfeszítéseiket. Rámutatunk a köz javáért végzett csodálatra méltó tetteikre.
“Ezen a Földön minden egyes embernek megvan az ereje, hogy megváltoztassa a világot. És amikor mind összefogunk, az erőnk ellenállhatatlanná válik. Most az erőnket arra kell használnunk, hogy elbánjunk az emberiséget valaha fenyegető legnagyobb veszéllyel.”
~ Emma Thompson
Brit Oscar-díjas színésznő

ÁLLATVILÁG:LAKÓTÁRSAINK

Fotóarchívum: Florida, USA (2001)

Hallgasd meg az állatok intelligenciájáról és nagylelkű szeretetéről szóló bámulatra méltó történeteket, házigazdaként gyakran magukkal az állatokkal!

A műsorok változatos témákat ölelnek fel, állattársaink gondozásának módjaitól telepatikus állatkommunikátorokig, akik feltárják a kutyák, macskák, és vadon élő állatok mély üzeneteit.

Roary, a Világ Ragyogó Hőse Díjjal kitüntetett staffordshire bullterrier, aki elismerésben részesült, mert ember családja védelmében kockára tette saját életét.
“Az állatok jogainak mélyebb megértése elvezethet minket a felfedezéshez, hogy mit is jelent valóban humánusnak lenni, ami alatt nem pusztán a saját fajunk tagjaival szembeni kedvességet értem, hanem a más állatokkal való törődést is, egy könyörületes, őszinte, békés és igazságos világban.”
~ Kim Stallwood
Brit állatjogi aktivista és író; vegán
Béke
AZ ÁLDOTTAK ÚTJA
Veganizmus
A LEGZÖLDEBB ÉLETMÓD
Megbocsátás
A HŐS ÚTJA
Azt kívánom, hogy a kormányok fogjanak össze, hogy enyhítsék a szenvedést és felemeljék az emberiséget egy új, kölcsönös tiszteleten és méltóságon alapuló korba. Azt kívánom, hogy együtt ünnepeljük a klímaváltozás megoldását, ami megalapozza az igaz szeretet virágzását a bolygón, és az emberek és az állatok harmonikus együttélését! Köszönöm Neked, Ching Hai Legfelsőbb Mester, a szeretetedet. Köszönöm a Menny irgalmát. Köszönöm minden lénynek, láthatónak és láthatatlannak.
~ Elco
Néző Athénból, Görögországból

MESTER ÉS TANÍTVÁNYOK KÖZT

Tekints bele a Ching Hai Legfelsőbb Mester és tanítványai közti nyílt beszélgetésekbe, a témák a spiritualitástól a mindennapi életen át a Földön túli más világokba való ritka bepillantásokig terjednek.
Ki kell nyitnunk a szívünket, mindenféle nemes befolyás, mindenféle nemes társaság felé; meg kell ragadnunk ezt az esélyt. Ha még mindig hisszük, hogy tisztaságunk fejlesztése, bölcsességünk fejlesztése az emberiség legmagasabb célja, akkor erőfeszítéseket kell tennünk.
~ Ching Hai Legfelsőbb Mester (vegán)
világhírű emberbarát, művész és spirituális Mester

KULTURÁLIS EMLÉKEK
A VILÁG MINDEN TÁJÁN

Tisztelgünk a gyönyörű bennszülött kultúrák előtt, amik a múltban és a jelenben is áldották bolygónkat, bemutatván ünnepi táncokat, tradicionális zenéket és színes ruhák, művészeti alkotások bőségét, továbbá a kortalan spiritualitást, ami emlékeztet minket eredeti természetünkre és harmonikus kapcsolatunkra az univerzummal.

MEGVILÁGOSÍTÓ SZÓRAKOZÁS

Gyönyörködj a lelket tápláló és gazdagító témáinkban, kulturális műsorokban és előadásokban, operákban, nemzetközi gyermekműsorokban, zenészekkel, táncosokkal, művészekkel, előadókkal készült interjúkban, és még sok egyébben.
“Ching Hai Legfelsőbb Mester azt akarja, hogy lássuk, hogy megmenthetjük a világot szeretettel és a zene és művészet adta ihlettel. Ezért az Ő álma mindannyiunk álma.”
~ Debbie Reynolds (1932-2016)
Amerikai Oscar-díjas színésznő

TUDOMÁNY ÉS SPIRITUALITÁS

Kutasd a látható és láthatatlan egymásba fonódó kapcsolatát, és vizsgálj meg haladó filozófiákat és elméleteket a tudatosság kiterjesztésére és felemelésére. Hallgass meg új nézőpontokat az aurákról, a kvantumfizikáról, az ima erejéről, a húrelméletről, a halálközeli élményekről, az életről más bolygókon, és még sok egyébről.

VILÁG RAGYOGÓ DÍJAK

Ching Hai Legfelsőbb Mester szeretetteljesen létrehozott egy díjsorozatot, hogy elismerjen példamutató, nagylelkű, törődő és bátor embereket, akik közöttünk élnek és túllépnek azon, ami elvárható, hogy másokat feltétel nélkül segítsenek. A díjak közé tartozik:
*Világ Ragyogó Vezetője Díj
*Világ Ragyogó Könyörülete Díj
*Világ Ragyogó Hőse és Hősnője Díj
*Világ Ragyogó Őszintesége Díj
*Ragyogó Környezetvédelmi Vezető Díj
*Világ Ragyogó Intelligenciája Díj
*Világ Ragyogó Feltalálója Díj
…és még továbbiak!

Fotóarchívum: Ching Hai Legfelsőbb Mester átadja a Világ Ragyogó Vezetője Díjat Szlovénia elnökének, Dr. Janez Drnovšeknek (1950~2008) (vegán)

(2007. május 31.)
Világ Ragyogó Vezetője a Könyörületért kitüntetettje: a 7 éves Vegán Evan
Világ Ragyogó Vezetője: Dubai önkormányzata és Őexcellenciája Hussain Nasser Lootah
Világ Ragyogó Vezetője: Bill és Melinda Gates Alapítvány
Világ Ragyogó Könyörülete Díj kitüntetettje: Dame Dr. Jane Goodall
Világ Ragyogó Vezetője a Könyörületért Díj kitüntetettje: Susan Hargreaves, állatvédő hős
Fotóarchívum: Yang Ming hegy, Tajvan (Formoza) (1992)
VEGA TÉNYEK
*Worldwatch Institute szerint

Az állattenyésztés életciklusa és ellátási lánca az üvegházhatású gázok legalább 51%-át idézi elő.

100 000 liter vízre van szükség 1 kilogramm (2.2 font) gabonával táplált marhahús előállításához, míg egy kilogramm burgonya megtermeléséhez csak 500 liter vízre van szükség.

Fél kilogramm (1 font) marhahúsról lemondva több vizet takarítunk meg, mint ha legalább 6 hónapig nem zuhanyoznánk.

A vegetáriánus étrend a szívbetegség kockázatát 50%-kal, a rák kockázatát 64%-kal csökkenti.

A marhahús ágazat több amerikai halálesethez járult hozzá, mint a század összes háborúja, minden természeti katasztrófa és az összes gépjárműbaleset együttvéve.
~ Neal Barnard, MD
Az Orvosi Bizottság a Felelős Orvoslásért (PCRM) alapító elnöke; vegán Világ Ragyogó Könyörületesség Díj kitüntetettje
Légy vegán, légy zöld, hogy megmentsd a bolygót!
A vegetáriánus ételek nagy hatással vannak a jellegünkre. Ha az egész világ a vegetarianizmus szerint élne, az megváltoztathatná az emberiség sorsát.
~ Dr. Albert Einstein PhD
1921-ben fizikai Nobel-díjas; vegetáriánus

VEGANIZMUS: A NEMES ÉLETMÓD

A nézőknek olyan ínycsiklandozó ételeket mutatunk be, mint a gomba Sztroganoff módra papparadelle tésztával, japán vegán oden, nyers ételek széles választéka, és még sok egyéb. Lelkes szakácsok mutatják meg, ők hogyan készítik a nemzetközi konyhaművészet pompás és tápláló, növényi alapú ételeit. A világot is bejárjuk, vegán fesztiválokat és szórakoztató úticélokat látogatunk meg. Legyél naprakész az egyre népszerűbb könyörületes és erőszakmentes életmódban – a kozmetikumoktól kezdve a divat világán át az izgalmas, új élelmiszerekig!

VEGA ELIT

Ünnepeld azokat a szenvedélyes embereket, akik az életet a maga teljességében élik, és osztoznak egy közös dologban – a növényi alapú étrendben! Ezek a nagyszerű példaképek a társadalom minden arculatát képviselik – egyebek mellett vannak köztük hírességek, művészek, tudósok, sportolók és politikusok – és bátran hallatják hangjukat a hang nélküliek érdekében.
Rosanna Davison, Világszépe 2003 (vegán)
Oras Tynkkynen, finn parlamenti képviselő (vegán)
John Salley, négyszeres NBA bajnok (vegán)
Barbara Laura Rodiguez Bonilla, szupermodell (vegán)
Pamela Anderson színésznő (vegán)
Dr. Neal Barnard, orvos és író (vegán)
Azért lettem vegán, mert ránéztem a kutyámra, és szó szerint azt mondtam: “Miért nem eszlek meg téged? Miért veszek neked szép ágyakat, hogy abban aludj, és oly sok szeretetet adok neked, és akkor ez a másik teremtmény, éppen úgy vágyik arra, hogy éljen, éppen olyan vicces a személyisége, minden, amit a kutyám meg tud adni nekem – miért választom azt, hogy hagyom, hogy ezt az állatot megkínozzák?”
~ Alicia Silverstone
Amerikai színésznő (Spinédzserek); vegán “Vega elit”

BÖLCS SZAVAK

Merülj el a megvilágosodást nyújtó témák, interjúk és szentírások széles spektrumában a bolygó fő vallásaitól és spirituális csoportjaitól. Bemutatjuk a világ különböző spirituális hagyományainak tanításait; közéjük tartozik a bishnoizmus, buddhizmus, Cao Đài, kereszténység, konfucianizmus, esszénusok, görög filozófia, hinduizmus, Hòa Hảo buddhizmus, iszlám, dzsaina vallás, zsidó vallás, manicheizmus, mohizmus, rózsakeresztes tanok, sintoizmus, szikh vallás, szufizmus, taoizmus, teozófia, tibeti buddhizmus, tolték hitvilág, Univerzális Fehér Testvériség, bennszülött spiritualitás és zoroasztrianizmus.

Ez a műsor felajánlja Ching Hai Legfelsőbb Mester becses spirituális bölcsességét is, amit nemzetközi előadó körútjai során tett közzé az elmúlt 30 évben, az igazságkeresőkhöz szólva az élet értelméről, a belső békéről és más nagy fontosságú kérdésekről.

Élő videokonferencia, Washington, DC, USA – 2009. november 8.
Élő videokonferencia, Jakarta, Indonézia – 2009. október 22.
Élő videokonferencia, West Hollywood, Kalifornia, USA 2008. július 26.
Vegánnak lenni világszerte, az a könyörület kiterjesztése, ami felemeli és egyesíti az összes kultúrát, és nyugalmat teremt az emberek és az állatok számára egyaránt. A belső béke, ami abból ered, hogy a gyilkolást minden élet tiszteletben tartásával helyettesítjük, hullámként terjed majd a földgolyón, felemeli az emberi szíveket, és harmonikus Édent teremt a Földön.
~ Ching Hai Legfelsőbb Mester (vegán)
“Bölcs Szavak” élő videokonferencia “Az emberiség ugrása az Aranykorba” Washington, DC, USA - 2009. november 8.
Fotóarchívum: Stockholm, Svédország (1999. május 31.)
Ezért nevezik “Azonnali Megvilágosodásnak”. “Megvilágosodott” azt jelenti, hogy láthatjuk a fényt. A bennünk lévő fény megvilágosodott. Most láthatjuk a Mennyei világ Fényét, és hallhatjuk a magasabb világ Hangját. Ezt nevezik megvilágosodásnak. A világegyetem eredeti hangjával való összekapcsolódás folyamata által, ami az “Ige” a Bibliában.
~ Ching Hai Legfelsőbb Mester (vegán)
“Bölcs Szavak”
Mindannyian imádkozunk a Mennyhez segítségért. Miért nem vagyunk csak a Mennyország, A menedék más lények számára: Védd meg a szelídeket. Segíts a rászorulóknak. Légy vegán, légy zöld, Tégy jó cselekedeteket Mentsd meg Otthonunkat a gyermekek számára.
~ Ching Hai Legfelsőbb Mester (vegán)
Mindannyian a világ legjobb televíziós hálózatát nézzük a bolygón, amelyet Ching Hai Legfelsőbb Mester működtet és vezet. Mabuhay! Hosszú életet, jó egészséget! Együtt mind meg tudjuk csinálni.
~ Őexcellenciája Fidel V. Ramos A Fülöp-szigetek 12. elnöke
Világi Ragyogó Vezetője Díj kitüntetettje

KORMÁNYZATI MÉLTÓSÁGOK

H. E. Achim Steiner, az Egyesült Nemzetek Fejlesztési Program
igazgatója és az 5. környezetvédelmi ügyvezető igazgató
H. E. Andrew Bartlett, Queensland szenátor (1997-2008 és 2017-2018), Ausztrália; vegán
H. E. Antonio Villaraigosa, Los Angeles 41. polgármestere, USA
H. E. Apisai Ielemia, Tuvalu 10. miniszterelnöke
1 H. E. Dalia Grybauskaitė, Litvánia elnöke
H. E. Dennis Kucinich, USA Képviselőház (1997-2013); vegán
H. E. Edward McMillan-Scott, az Európai Parlament tagja, az Európai Parlament alelnöke (2004-2014), Egyesült Királyság; vegetáriánus
H. E. Fidel Ramos, a Fülöp-szigetek 12. elnöke
H.E. Gloria Macapagal-Arroyo, a Fülöp-szigetek képviselőházának 25. szónoka, a Fülöp-szigetek 14. elnöke
H.E. Inga Marte Thorkildsen, gyermekügyi és egyenlőségügyi miniszter (2012-2013), Norvégia
H. E. Dr. Janez Drnovšek (1950-2008), Szlovénia 2. elnöke; vegán
H. E. Jens Holm, az Európai Parlament korábbi svéd tagja; vegetáriánus
H.E. John Kerry, 68. amerikai szenátor
H. E. Lars Lokke Rasmussen, Dánia miniszterelnöke
2 H. E. Laura Chinchilla Miranda, Costa Rica 46. elnöke
3 H. E. Maneka Gandhi, országgyűlési képviselő, nő- és gyermeknevelésügyi uniós miniszter, India; vegán
H. E. Marianne Thieme, a holland parlament tagja, a Párt az állatokért vezetője, Hollandia; vegán
4 H. E. Mary Robinson, Írország 7. elnöke
5 H. E. Matth Vanhanen, Finnország 40. miniszterelnöke
H. E. Mohamed Nasheed, Maldív-szigetek 4. elnöke
H.E. Cahiagín Elbegdordzs, Mongólia 4. elnöke

TUDÓSOK ÉS ÍRÓK

Dr. Amit Goswami, elméleti fizikus és író
6 Buzz Aldrin, űrhajós és a második ember a Holdon
Dr. Greg Engel, a fotoszintézis során a fénykvantum begyűjtésének felfedezője
Gregg Braden, New York Times bestseller könyvek írója; vegán
Dr. Hans Joachim Schellnhuber, a Potsdami Éghajlatkutatási Intézet igazgatója; vegetáriánus
James Redfield, New York Times bestseller könyvek írója (A Mennyei prófécia); vegetáriánus
Dr. Jane Goodall, DBE, vezető primatológus; vegetáriánus
Dr. Jonathan Patz, az ENSZ Éghajlatváltozási Kormányközi Testület (IPCC) tagja, a Nobel-békedíj kitüntetettje
Dr. Leonard Susskind, a húrelmélet felfedezője
Dr. Mark Serreze, az USA Országos Hó és Jég Adatközpontjának vezető kutatója
Dr. Melanie Joy, szociálpszichológus; vegán
Dr. Michael Nobel, a Nobel család tagja
7 Neale Donald Walsch, New York Times bestseller könyvek írója (Beszélgetések Istennel); vegetáriánus
Dr. Rajendra Pachauri, az ENSZ Éghajlatváltozási Kormányközi Testület (IPCC) vezetője (2002-2015) és Nobel-békedíj kitüntetettje; vegetáriánus
Dr. Ted Scambos, az USA Országos Hó és Jég Adatközpontjának vezető kutatója, gleccserkutató
Dr. Terry Root, a Woods Környezetvédelmi Intézet főmunkatársa, a Nobel-békedíj kitüntetettje
Dr. Tim Lang, az Egyesült Királyság Fenntartható Fejlődés Bizottságának élelmiszerbiztosa (2006-2011)
Dr. Robert Smith, matematikus és író; vegán
8 Dr. Sam Harris, író, filozófus és neurológus; vegán
9 Dr. Brian Greene, fizikus és író; vegán
10 Dr. Mayim Bialik, tudós és író; vegán
11 Dr. Neal Barnard, orvos, író, klinikai kutató, az Orvosi Bizottság a Felelős Orvoslásért (PCRM) alapító elnöke; vegán
12 Dr. Gidon Eshel, óceánográfiai, klimatológiai és geofizikai professzor, a „mezőgazdaság és az étrend geofizikai következményeinek” statisztikai elemzésével vált közismertté; vegán
Supreme Master Television – tetszik a hangzása! Ez nagyszerű. Üdv, Jim Cameron vagyok, és te a Supreme Master Televisiont nézed.
~ James Cameron
“A Titanic” és az “Avatar” Oscar-díjas rendezője, (vegán)

SPORTOLÓK

Brendan Brazier, ultramaraton bajnok; vegán
13 Georges Laraque, NHL jégkorongjátékos; vegán
James Donaldson, All-Star NBA játékos; vegán
John Salley, négyszeres NBA kosárlabda-bajnok; vegán
14 Patrick Rafter, korábbi világelső teniszbajnok; vegán
Willie Austin, erőemelő világbajnok; vegán

A VEGÁNSÁG ÉS EGÉSZSÉG SZÓSZÓLÓI

15 Bob Linden, Go Vegán Radio műsorvezető; vegán
16 Dr. T. Colin Campbell, bestseller könyv író (A Kína- tanulmány); vegán
David Wolfe, nyersétel egészségszakértő; vegán
Howard Lyman, író és egykori szarvasmarhatenyésztő; vegán
Ingrid Newkirk, a PETA alapító elnöke; vegán
17 Kathy Freston, wellness szakértő és New York Times bestseller könyv írója (Quantum Wellness); vegán
Dr. Larry Dossey, MD, egészségoktató és író
Peter Singer professzor, filozófus és író (Animal Liberation); vegán
18 Rory Freedman, New York Times bestseller könyv írója; vegán
19 Dr. Will Tuttle, bestseller könyv írója, zeneszerző (A világbéke étrend); vegán

ELŐADÓMŰVÉSZEK

20 Al Jardine, a Beach Boys alapító tagja; vegetáriánus
Alec Baldwin, Oscar-díjra jelölt színész; vegán
21 Alicia Silverstone, színésznő (Spinédzserek); vegán
22 Benedict Cumberbatch, színész (Doctor Strange, Bosszúállók: Végtelen háború); vegán
23 Bob Barker, 19-szeres Emmy-díjnyertes TV műsorvezető; vegetáriánus
24 Calista Flockhart, színésznő (Ally McBeal); vegán
25 Cameron Alborzian, első férfi szupermodell és egészségterapeuta; vegetáriánus
Charlotte Ross, Emmy-díjra jelölt színésznő (NYPD Blue); vegetáriánus
26 Daisy Ridley, színésznő (Csillagok háborúja: Az ébredő erő / Csillagok háborúja: Az utolsó jedik); vegán
27 Daryl Hannah, színésznő (Csobbanás, Roxanne); vegán
David Benoit, 5-szörös Grammy-díjra jelölt zeneszerző; vegán
28 David Boreanaz, színész (Angel, Dr. Csont); vegetáriánus
Debra Wilson, színésznő (MADtv); vegetáriánus
Ed Begley, Jr., Emmy-díjra jelölt színész; vegán
29 Emily Deschanel, színésznő (Dr. Csont, Hideghegy); vegán
30 Eric Roberts, Oscar-díjra jelölt színész; vegán
31 Frances Fisher, színésznő (Titanic); vegán
Heather Mills, modell; vegán
32 James Cameron, Oscar-díjas rendező (Avatar, Titanic); vegán
33 James Cromwell, Oscar-díjra jelölt színész (Babe, Halálsoron); vegán
34 Jane Velez-Mitchell, Emmy-díjnyertes CNN újságíró; vegán
35 Jessica Chastain, színésznő; vegán
Jorja Fox, színésznő (Helyszínelők, Az elnök emberei); vegetáriánus
Lionel Friedberg, Emmy-díjas dokumentumfilm készítő; vegetáriánus
36 Lisa Bloom, jogi elemző (CNN, CBS); vegán
37 Louie Psihoyos, Oscar-díjas dokumentumfilm készítő és fotós (Az öböl); vegán
38 Maggie Q, színésznő (Mission: Impossible III); vegán
Margie Evans, énekes; vegetáriánus
Marilu Henner, Golden Globe-díjra jelölt színésznő (Taxi); vegán
39 Melissa Etheridge, Grammy- és Oscar-díjas énekes-dalszerző; vegetáriánus
Mimi Rogers, Emmy-díjra jelölt színésznő; vegán
40 Moby, Grammy-díjra jelölt énekes-dalszerző; vegán
41 Morgan Freeman, Oscar-díjas színész; vegetáriánus
42 Nick Nolte, Oscar-díjra jelölt színész; vegetáriánus
43 Pamela Anderson, színésznő és modell; vegán
44 Sir Paul McCartney, a Beatles alapító tagja; vegetáriánus
45 Persia White, színésznő (Csajok); vegán
Rosanna Davison, Világszépe 2003; vegán
Shaun Monson, filmrendező és környezetvédelmi aktivista (Földlakók); vegán
Traci Bingham, színésznő és modell (Baywatch); vegetáriánus
46 Wayne Brady, színész és TV műsorvezető (Whose Line Is It Anyway?)
47 will.i.am, zenész; vegán
...és még több!
Köszönöm, hogy a tudás forrása vagytok azoknak, akik zöld életmódra akarnak váltani, akik vegetáriánusok, sőt vegánok, és köszönöm a Legfelsőbb Mesternek. Namaste.
~ John Salley
Négyszeres NBA bajnok (USA Nemzeti Kosárlabda Szövetség) Világ Ragyogó Hőse Díj kitüntetettje; vegán

NEVEZETES ELISMERÉSEK

“Emberek millióinak ad reményt és spirituális útmutatást műsoraik üzenete, az egész világra kiterjedő szeretet, béke és harmónia, amit humanitárius erőfeszítésekkel, környezetvédelemmel, filantrópiával és művészettel fejeznek ki.”
~ A tiszteletreméltó Pat Quinn Jr.
Az USA Illinois államának 41. kormányzója


“Szeretnék gratulálni a Supreme Master Television-nek, hogy összeraktak egy ilyen nagyszerű kezdeményezést és világméretű jelenséget teremtettek, mert ez egy pozitív médium, ami a médiát nagyon pozitív gondolatok elérésére használja.”
~ Patrick Rafter
korábbi világelső ausztrál teniszbajnok

NÉZŐINK ELISMERŐ SZAVAI

“Ching Hai Legfelsőbb Mester üzenete hirtelen eljutott hozzám. Valójában mélyen, könnyekig és áhítatig meghat. Éveken át részt vettem a kereskedelmi, nagyüzemi baromfitartásban. Itt ráeszméltem a hibákra, és most magamban mélyen megbánom azokat; és teljes szívemből elhatároztam, hogy azonnal abbahagyom a baromfitartást és az állatokkal szembeni mindenféle kegyetlenséget, és vegán leszek. Legszívélyesebb üdvözletem Ching Hai Legfelsőbb Mesternek a MEGVÁLTÁS eme sürgős, univerzális üzenetéért. Nagyon köszönöm!”
~ Kamal
Néző Bengáziból, Líbiából


“Csodálatos közvetítésüknek hála most jobban megértem a ‘szeretet’ szó jelentését. Most minden barátomnak üzeneteket küldök a vegánságról. Köszönöm.”
~ Kayode
Néző Nigériából

ITT TALÁLHATSZ MEG MINKET

A Supreme Master Television online sugároz itt: www.SupremeMasterTV.com.
Nézd az élő adást, vagy bármely korábban sugárzott műsort! A következő médián is megtalálhatsz minket: … és továbbiak várhatók!

Úton vagy? A Supreme Master TV Android és iOS alkalmazások pozitív és építő jellegű műsorokat hoznak az okostelefonodra.

Nézz vagy kövess minket ezeken a közösségi médiákon.
A következő médián is megtalálhatsz minket: